fredag 14 mars 2014

Vendredi

Denna fredag har spenderats som vanligt på vårt lilla kontor, men eftersom resten av avdelningen försvann någonstans efter lunch så kände jag att det var helt ok att gå vid två tiden. Efter att ha lokaliserat närmsta postkontor så begav vi oss in till centrum för att få tag på lite saker såsom galgar, rengöringsmedel, anteckningsblock, kaffe och andra nödvändigheter och hittade den perfekta affären, HEMA. Tänk er en blandning mellan IKEA, Lagerhouse och Panduro. Allt var mycket billigt och vi lyckades med att hitta allt vi behövde i en och samma butik. Så efter att det ärendet var uträttat tog vi en liten promenad på stan, Rohlén testade den berömda belgiska våfflan och gav bra betyg.

Tog en promenad genom parken Cinquantenaire i det soliga vårvädret och jag hoppas att helgen erbjuder lika fint vårväder som veckan har gjort hittills.

Blev en lugn kväll efter favorit i repris till middag från den lilla italienska restaurangen som vi åt lunch på igår. Har ytterst få planer för helgen utöver att jag ska göra en storstädning här på rummet och besöka open campus day på söndag.

Ha en trevlig fredagskväll allesammans!
Prövar belgsik våffla 

Fantastiska Parc Cinquentenaire

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar